Even though Bali is an island with gorgeous beaches, its heart and soul is in the mountainous area near its physical center. The Royal Venya Resort embraces the mountain. Contemporary in its design and traditional in its reverence for the land, the resort demands the guests to appreciate the extraordinary place in which it lies. Clinging to the hillside overlooking a river, perched above a valley thick with trees.

The master plan aims to create an environment with a unique character and identity that encourages human social interaction or peaceful reflection depending on the needs of the guests. The Royal Venya will shape experiences that orient, inform, and delight users and visitors while floating above the surrounding forest.

Location
Ubud, Bali, Indonesia
Size
14,500 square feet (1,350 sq m)
Services
Master Planning
Architecture
Landscape Design
Interior Design
Environmental Graphics
Project Features
Hotel
Villas
Spa