Wayfind’s new office expresses the young company’s attitude of openness and collaboration. The office graciously invites both employees and visitors, with a variety of open and private areas that evoke a contemporary feel.  The carefully planned experience begins in the lobby, where visitors are immediately engaged by a wall of branded graphics and extends into a highly cohesive open two-level space with full height glass wall providing an abundant amount of daylight. The open and naturally lit office encourages informal gatherings, with centrally located workstations flanked by collaboration and common areas that feature custom couches, coffee tables and a small kitchen/café.

Location
Hanghzhou, China
Size
600 sm
6,450 sf
Services
Architecture
Landscape
Interiors
Signage and Graphics
Project Features
Corporate